Kompisar sökes!

Ledarna behöver fler kompisar!   Nu har du chansen att få veta mer om vad det innebär att var engagerad som vuxen i Scouterna.   Kom på vårt informationsmöte 15/11 kl. 19:00 på Rönnholmsgränd 9.

Upptäckarövernattning

31/10-1/11 var upptäckarna på övernattning.   Det bjöds bland annat på halloweenpyssel, småknyttsjakt, matlagning och brädspel

Reflexjakt

Den 30:e oktober är det dags för årets upplaga av reflexjakten.

Prova-på möte barn 8-9 år

Tisdagen den 11 september kl: 18:30  är alla barn 8 år och uppåt välkomna på prova-på-möte hos oss på Ängsgården, på Torpgläntan 7 i Vårberg för att prova på hur det är att hålla på med scouting. I samband med Läs mer »

Prova-på möte för ungdommar

Intresset för scouting ökar bland äldre barn och ungdomar och därför startar vi en grupp för unga, ca 15 år och uppåt. Torsdagen den 6 september kl: 19:00  håller vi informationsmöte hos oss på Rönnholmsgränd 9 i Vårberg för alla Läs mer »

Terminsstart spårare och upptäckare

Nu startar vi höstterminen för spårare och upptäckare! Den 28:e augusti startar vi höstterminen för spårarna och upptäckarna. I början på terminen kommer vi ha gemensamma möten för båda avdelningarna så vi syns kl. 18:30 i lokalen Rönnholmsgränd 7.  

Terminsstart

Tisdagen 17/1 kl. 18:30 startar spåraravdelninge Småtrollen vårterminen.