Skogstrollen 10-11 år (Upptäckarscout)

Skogstroll 2

Eftersom Vårberg-Skärholmens Scoutkår är väldigt nystartad har vi delvis gemensamma träffar för vår spårarscoutavdelning (8-9 år) och vår upptäckarscoutavdelning (10-11 år) – Skogstrollen.

Våra möten börjar alltid med samling där vi tänder en lykta och berättar vad vi ska göra under kvällen. Efter det har vi ett programpass som kan bestå av att lära sig om naturen, vad man gör om man går vilse eller ta hand om småsår. Gärna genom någon lek. Vi avslutar kvällen med att släcka lyktan och gemensamt ropar vårt avdelningsrop:

Hippeti hopp
I full galopp
Klättrar våran glada tropp
Ända upp i trädens topp
SKOGSTROLLEN!

Vi försöker att vara utomhus så mycket som möjligt så klä dig efter väder. Om du är intresserad av att gå med i avdelningen, ring Vårberg-Skärholmens Scoutkår på 076/767 60 11 eller mejla på skogstrollena@gmail.com