Småtrollen 8-9 år (Spårarscout)

Småtroll 3

Eftersom Vårberg-Skärholmens Scoutkår är väldigt nystartad har vi delvis gemensamma träffar för vår spårarscoutavdelning (8-9 år) – Småtrollen och vår upptäckarscoutavdelning (10 – 11 år).

Våra möten börjar alltid med samling där vi tänder en lykta och berättar vad vi ska göra under kvällen. Efter det har vi ett programpass som kan bestå av att lära sig om naturen, vad man gör om man går vilse eller ta hand om småsår. Gärna genom någon lek. Vi avslutar kvällen med att släcka lyktan och gemensamt ropar vårt avdelningsrop:

Över stock och över sten
Springer vi på raska ben
Ner för berg och upp för stup
Ut i skogens mörka djup
SMÅTROLLEN!

Vi försöker att vara utomhus så mycket som möjligt så klä dig efter väder. Om du är intresserad av att komma och hälsa på eller att gå med i avdelningen, ring Vårberg-Skärholmens Scoutkår på: 076/767 60 11 eller mejla på smatrollens@gmail.com

Vi träffas på tisdagar kl. 18:30 – 20:00. Just nu på Duvholmsgränd 52